Şahin: "En iyi sağlık hizmetini veriyoruz"

25.08.2024 13:23:02

Şahin: "En iyi sağlık hizmetini veriyoruz"

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Engin Şahin, "Hastane olarak en kaliteli, en iyi sağlık hizmetini veriyoruz" dedi.
2009 yılından bu yana hizmet veren Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, hastaneye başvuran hastalar ve yakınlarıyla yakından ilgileniyor. 386 çalışanı bulunan hastanede hekim kadrosu da başarılı ameliyatlara imza atıyor.
Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Engin Şahin, Mersin’e en kaliteli sağlık hizmetini vermek amacıyla çalıştıklarını söyledi. Gerek teknoloji gerek alt yapı olarak güçlü bir deneyime sahip olduklarını kaydeden Şahin, "Mersin, Adana ve ilçelerimizden gelen hastalarımızın iyi hizmet alması bizim için çok önemli. Biz bütün olarak bunu sağlıyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu hizmetlerimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.
Şahin, 386 çalışanın yanında 50 hekim, 220 yatak ve ’A Grubu’ bir hastane olarak hizmete devam ettiklerini belirtti. Her hekimin kendi alanında başarıları olduğunu ifade eden Şahin, ”Hastane olarak her yıl daha da üzerine koyarak hizmetimizi genişletiyoruz. Burada hastalarımızın bizlere olan desteği çok önemli. Onlara kaliteli sağlık hizmeti vermek bizim görevimiz. Bizi tercih eden her hastamıza, yakınlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.