SAĞLIKLI ALT YAPI İÇİN BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR

SAĞLIKLI ALT YAPI İÇİN BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR

Başkan Büyükkılıç, Düvenönü ve şehrin farklı bölgelerinde yapılan alt yapı çalışmalarını inceledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle şehrin merkezi bölgelerinde KASKİ tarafından yapılan alt yapı çalışmalarını da takip etti. Başkan Büyükkılıç, normal günlerde trafiği engellememek için yol ve alt yapı çalışmalarını kısıtlamaların sürdüğü hafta sonlarına aldıklarını kaydetti.

MEYDANDA POLİSLERİ ZİYARET ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda görev yapan polisleri de ziyaret etti. Emniyet mensupları ile bir süre sohbet eden Başkan Büyükkılıç, kolaylıklar diledi.

KENT EKMEK HİZMETTE

Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Kent Ekmek büfesini de ziyaret eden Başkan Memduh Büyükkılıç, sokağa çıkma kısıtlaması süresince Kent Ekmek büfelerinin 10.30 ile 18.30 arasında açık olduğunu, ayrıca mobil araçların 12.00 ile 19.00 saatleri arasında tüm mahallelerde ekmek dağıtımı yaptığını söyledi.   

KASKİ ALT YAPIYI YENİLİYOR 

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Düvenönü-Osman Kavuncu Bulvarı istikametinde KASKİ tarafından yapılan alt yapı çalışmalarını da takip etti. KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir'den yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi birimlerinin sokağa çıkma kısıtlamasını hizmete dönüştürdüğünü ifade ederek, “KASKİ Genel Müdürlüğümüz ana arterlerde daha önceki boruları hem sağlıklı ductil borularla değiştiriyor, hem de çaplarını büyütüyor” dedi. Kayserililerin sokağa çıkma sınırlandırmasına yüzde 100 uymasını hizmete dönüştürdüklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Ekmek fabrikamız, alt yapı kuruluşlarımız, sosyal hizmetlerimizle her türlü hizmeti sürdürmekteyiz” diye konuştu.

KASKİ, sokağa çıkma sınırlandırmasının yapılması halinde önümüzdeki hafta sonları da merkezi bölgelerde alt yapı çalışmalarına devam edecek. KASKİ; Düvenönü-Osman Kavuncu Bulvarı’nda ekonomik ömrünü tamamlayan 140’lık PVC boruları 150’lik ductil borularla değiştiriyor ve abone bağlantılarını da yeniliyor.