Tarih: 06.08.2024 14:34

Sağlıkfest’e destek için imzalar atıldı

Facebook Twitter Linked-in

Amasya Üniversitesi, Karabük Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 6-7 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek Sağlıkfest olarak adlandırılan Sağlık Bilimleri Festivali’ne kurumsal paydaş desteği sağlayacak. İşbirliği protokolü Amasya Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık tarafından imzalandı.
Sağlıkfest’e yarışma ve atölye çalışmaları boyutuyla destek vereceklerini belirten Rektör Turabi, “Üniversitemiz, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri MYO ile sağlık hizmetleri alanında oldukça yetkin bir durumdadır. İnsanı önceleyen Sağlıkfest gibi bir girişimde yer alarak insanımızın hem fiziki hem ruhi mânada sağlıklılarına katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz” dedi.
Rektör Kırışık ise, Sağlıkfest’i insanlığın en temel haklarından biri olarak görülen sağlık hakkına ilişkin günümüz ve gelecekteki sorunlarına, model tasarım yarışmaları ile yenilikçi sağlık modelleri ortaya koymak amacıyla düzenliyoruz” diye konuştu.
İmza programına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kızılkaya, Prof. Dr. Murat Kurt ile Genel Sekreter Osman Akbaş da katıldı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB