Manisa'da Sağlık Çalışanları İftarda Buluştu

Manisa

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü'nün 17 ilçeyi kapsayan geleneksel iftar programları Merkezefendi Devlet Hastanesi'nde başladı.

Ramazan'da Birlik Sofrası Kuruldu

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü, Ramazan ayının manevi atmosferini tüm teşkilatla birlikte yaşamak amacıyla kapsamlı bir iftar programı başlattı. İl genelindeki 17 ilçede düzenlenecek organizasyonların ilk durağı Merkezefendi Devlet Hastanesi oldu.

Protokol ve Personel Aynı Sofrada

Hastane bahçesinde düzenlenen iftar programına Manisa İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Fatih Zeren, Sağlık Müdürlüğü başkan ve başkan yardımcıları, hastane yöneticileri ile doktorundan hemşiresine, idari personelden destek hizmetlerine kadar çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açılırken, sağlık çalışanları Ramazan bereketini aynı sofrada paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

"Birlikteliğimiz En Büyük Gücümüz"

Programda konuşan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Fatih Zeren, sağlık teşkilatının her kademesinde görev yapan personelin büyük bir özveriyle çalıştığını belirterek, "Ramazan ayının huzurunu ve bereketini, gece gündüz demeden fedakârca görev yapan mesai arkadaşlarımızla paylaşmaktan onur duyuyoruz. 17 ilçemizin tamamında gerçekleştireceğimiz geleneksel iftar programlarımızın ilkini Merkezefendi Devlet Hastanemizde düzenledik. Bu birlik ve beraberlik, hizmet aşkımızı ve çalışma azmimizi daha da güçlendiriyor." ifadelerini kullandı.

İftar programının Ramazan ayı boyunca diğer ilçelerde de devam edeceği bildirildi.