Safranbolu’da "Okul Servis Araçları ile Güvenli Taşıma" Toplantısı

Safranbolu’da

Safranbolu’da "Okul Servis Araçları ile Güvenli Taşıma" Toplantısı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde "Okul Servis Araçları ile Güvenli Taşıma" Toplantısı gerçekleştirildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevket Küçükzoroğlu başkanlığında İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Şube Müdürü Ayhan Özeken ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nın katılımlarıyla Sunal Tülbentçi Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıda, taşımalı eğitim çerçevesinde öğrencilerin sağlıklı, güvenli, mutlu bir şekilde okullara erişimlerinin sağlanması, taşımalı eğitim işlemlerinin sağlıklı ve düzenli yürütülebilmesi amaçlanıyor.
Toplantıda taşımalı eğitim öğrencilerinin sorunları, yaşanan aksaklıklar, çözüm önerileri, okul servis araçlarının denetimi konuları, okul servis araçları yönetmeliği, okul servis araçlarında aranacak şartlar ve şoför/rehber personelinin görev ve sorumlulukları üzerinde duruldu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Küçükzoroğlu, "2024-2025 eğitim öğretim yılı hepimiz için hayırlı olsun. En değerli varlıklarımız evlatlarımızın canını sizlere emanet ediyoruz. Bizler öğrencilerimizin güvenli ve sağlıklı bir şekilde eğitimlerini sürdürmeleri için gerekli tedbirleri alıyoruz. Sizlerin de öğrencilerimizin servis araçlarında huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak için elinizden geleni yapmanız gerekmektedir. Bir problem yaşadığınızda bizlere ulaşabilirsiniz. Kazasız belasız, öğrencilerimizin güven içinde okullarına ulaştığı bir eğitim öğretim yılı diliyorum. Toplantıya katılan tüm servis şoförlerimize, rehber personellerimize ve kooperatif yetkililerimize teşekkür ediyor iyi çalışmalar diliyorum" dedi.