Sadakatsiz'in yeni sezonu ne zaman başlıyor?

Sadakatsiz

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı. Peki, Sadakatsiz'in yeni sezonu ne zaman başlıyor?

Kanal D'nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği, ekrana gelen her bölümü ile çok izlenen dizisi Sadakatsiz’in yeni sezon tanıtımı yayınlandı.

22 Eylül Çarşamba akşamı yeni bölümüyle yayınlanacak dizinin sezon tanıtımı ekrana gelir gelmez izleyiciyi etkilemeyi başardı. Asya, Volkan ve Derin üçgenindeki ilişkilerin bambaşka bir hale dönüştüğünü anlatan tanıtım sosyal medyada da büyük merak uyandırdı.

Fragmanda ise; Asya’nın, "Neden yaşıyoruz? Eskiden olsaydı kalbimiz bizi hayatta tutmak için binlerce ton kan pompalıyor derdim. Ama şimdi neden yaşıyoruz bilmiyorum ama tek bildiğim mutlu olmak ve mutlu etmek istediğim." sözleri yer alıyor. 

Volkan ise, "'Eşimle oğlum burada, İstanbul'dalar. Onlar önden geldiler ev için. Bir de kızım var Zeynep. O benimle Tekirdağ'da. Orada birkaç işi toparlamak için bulunuyorum. Sonra Zeynep'i de alıp buraya geleceğim." diyor.

Fragman bu kısmıyla bile izleyicilerde oldukça merak uyandırıyor. 

Sadakatsiz dizisi 29 Eylül Çarşamba akşamı 32. Yeni sezon ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

 

Haber: Rabia Bahçeci