RESMEN EZİLDİK

RESMEN EZİLDİK

Voleybol Erkekler 1.Ligi’nde gençlerden oluşan rakip takıma 3-2 gibi set sonucu ile maçı kaybeden Melikgazi Belediye kötü gidişini taçlandırmış oldu.

Voleybol Erkekler 1.Lig A Grubu’nda mücadele eden Melikgazi Belediye Voleybol, evinde konuk ettiği Bigadiç Belediye’ye karşı zorlandı ve son anda istediğini alamayarak maçı 3-2 mağlup tamamladı.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya genç oyunculardan kurulu Bigadiç Belediye etkili başlayan taraf oldu. Bigadiç Belediye, ilk seti 25-22 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçen taraf oldu. İkinci sette toparlanmasını bilen Melikgazi Belediye, bu seti 25-21 kazandı ve setlerde eşitlik sağladı. Üçüncü seti 25-23 kaybeden Melikgazi Belediye, dördüncü seti 25-19 kazandı ve karşılaşmayı uzatmaya taşıdı. Uzatma setini 18-16 kaybeden Melikgazi Belediye, karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılarak bir hüzün daha yaşatmış oldu. Rakibin gençlerden kurulu olması hayal kırıklığının yanı sıra moral çöküşünü de beraberinde getirdi. Temsilcimiz, 8 hafta geride kalırken sadece Ziraat Bankkart ve Halkbank’ın gençlerinden puan alması da dikkatlerden kaçmadı.

Sezona play-off hedefi ile başlayan Melikgazi Belediye, ligin dibine demir atarken 9.hafta karşılaşmasında Jeopark Kula Belediye’ye konuk olacak.