Tarih: 14.09.2024 14:33

Rektör Kırışık öğrencileri karşıladı

Facebook Twitter Linked-in

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, üniversiteye yeni katılan öğrencileri Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından kurulan stantta karşıladı.
Yeni gelen öğrencileri karşılamak ve bilgilendirmek amacıyla kurulan stantta Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük’e gelen veliler ve öğrencilerle sohbet ederek ‘Hoş Geldiniz’ dileklerinde bulundu. Stantta Rektör Yardımcısı Hasan Solmaz, akademik ve idari personel yer aldı.
2024-2025 Akademik yılında tüm öğrencilere başarılar dileyen Rektör Kırışık, “Öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyoruz. Karabük Üniversitesinde olmanın mutluluğunu yaşamalarını ve öğrencilerimizin kaliteli bir eğitim almaları için her türlü katkıyı sağlayacağız. Akademik yıl içerisinde öğrencilerimize yönelik çok güzel etkinliklerimiz olacak. Bu kapsamda öğrencilerimizin, eğitim imkanlarının yanı sıra sportif veya kültürel aktivitelere katılmalarını tavsiye ediyoruz. Karabük Üniversitesi olarak öğrencilerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Ayrıca Kırışık, stantlara gelen veli ve öğrencilere, simit ikramında bulundu.
Stantta öğrencilere üniversitenin çeşitli yönlerini tanıtan broşürler sunuldu. Yeni gelen öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgi ve destekten memnuniyetlerini dile getirdi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB