Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, TOMTAŞ Havacılık ve Teknoloji A.Ş.'yi ziyaret etti. Rektör Altun'a, ERÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim Narin ve Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Afşın Alper Cerit eşlik etti. Heyet, kurulumu devam eden ve faal üretim yapılan tesisleri yerinde görme fırsatı buldu.
Ziyaret sırasında Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Yönetim Kurulu Üyeleri Ferhat Çakır ve Hasan Nuri Kuş, Yönetim Kurulu Danışmanı emekli Tuğgeneral Ercan Teke ve Hürjet Montaj Direktörü Ahmet Hidayet Kiraz'dan TOMTAŞ'ın mevcut üretim faaliyetleri ve sürdürülen projeler hakkında detaylı brifing aldı.
Ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. Altun, TOMTAŞ'ın havacılık alanında önemli bir kuruluş olduğuna dikkat çekti. Altun, kendilerine gösterilen sıcak ev sahipliği için TOMTAŞ yönetimine teşekkürlerini iletti.