İslam aleminde üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen Regaip Kandili, Antalya'da coşku ve huşu içinde idrak edildi. Şehirdeki camiler, gencinden yaşlısına tüm vatandaşlar tarafından dolup taştı. İbadethanelerde bir araya gelen müminler, namaz kılıp dualar ederek kandilin manevi atmosferini derinden hissetti.
Muratpaşa Camii'nde yoğun ilgi gören özel bir program düzenlendi. Bu programda Kur'an-ı Kerim tilavetleri okundu ve toplu dualar edildi. Cami içinin dolması üzerine, bahçeye serilen hasırlarla daha fazla cemaate yer açıldı. Bu görüntü, kandile verilen önemi ve katılımın büyüklüğünü gözler önüne serdi.
Yatsı namazının ardından yapılan dualarla, üç ayların bereketi ve hayırlara vesile olması temenni edildi. Camilere gelen vatandaşlara ikramlarda bulunularak, bu mübarek geceye dair manevi huzur ve toplumsal dayanışma pekiştirildi.