“RECEP MAMUR İSMİNİN ASILMASINI BEN BEKLETTİM”

“RECEP MAMUR İSMİNİN ASILMASINI BEN BEKLETTİM”

Geçtiğimiz günlerde Kayserispor’un tesis ismiyle ilgili yaşanan dedikodulara Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz son noktayı kouydu. Tokgöz, ‘Dikkat çekmek için ‘Recep Mamur’ yazısının asılmasını ben beklettim’ dedi.

Süper Lig’de sezonun ikinci yarısı öncesinde HES Kablo Kayserispor’un Tesisleri’ne ‘Recep Mamur’ ismi verilmişti. Geride kalan hafta sonunda ise tesisteki tabelalar sökülmüş ve HES Kablo ismi yerleştirilmişti. İsim değişikliğinin farkedilmesinden sonra ise rüzgar nedeniyle tabelaların düştüğü ifade edilmişti.  

Yaşanan bu durum sonrasında ise bir çok dedikodu ortaya çıktı. İsmin oraya yerleştirilmemesini isteyen Kulüp Basın Sözcüsü duruma açıklık getirdi. Tokgöz, ‘Dikkat çekmek için ‘Recep Mamur’ yazısının yeniden asılmasını ben geciktirdim’ dedi.

Düzenlediği basın toplanıtısında Tokgöz, şunları kaydetti: “HES Kablo ismini her yere yerleştiriyoruz. Tesislerimizdeki tabeladan kaldırılan ‘Recep Mamur’ ismiyle ilgili bir çok dedikodu çıktı. Bu isimle ilgili para beklentisi oluştu. Reklamcı o yazıyı kırdı. O yazı yeniden asılabilirdi, astırtmadım. 2 gün bekledim. İlk gün kimse görmedi. 1 gün sonra farkedildi. Farkındalık yapmak için bunu yaptık. Belkide Recep Mamur başkanımız harekete geçmiştir. Recep Mamur, yıllarını bu takıma vermiştir. Biz, çağrı yapıyoruz. Gelin hepiniz elinizi taşın altına koyun. Bırakıp gidenler oldu. Biz, gitmiyoruz, sonuna kadar burada  olacağız.”