Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Fatih Mahallesi'nde, Ramazan ayı öncesi hayırseverlerin verdiği destek, mahalle muhtarı Hikmet Demir aracılığıyla 150 aileye ulaştırıldı. Muhtar Demir, mahalledeki ihtiyaç sahiplerini en iyi bilen kişi olduğunu vurgulayarak, şu ana kadar 500 vatandaşın kendilerine başvurduğunu aktardı.
Demir, mahallede geçim sıkıntısı çeken, temel gıda ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelerle her gün iç içe olduğunu ifade etti. "Öncelikle doğup büyüdüğüm mahalleye hizmet etmekten gurur duyuyorum" diyen muhtar, hayırsever iş insanları ve yakın çevresinin desteğiyle mahalle sakinlerinin taleplerini karşılamaya çalıştığını söyledi.
Ramazan ayı öncesi iki hayırsever iş insanının desteğiyle muhtarlığa başvuran 500 aileden ilk 150'sine, içinde gıda malzemeleri bulunan yardım kolileri dağıtıldı. Muhtar Hikmet Demir, "Diğer ailelerimiz için de elimden geleni yapacağım. Yardımda bulunan hayırseverlerimize de teşekkür ederim" diyerek sürece olan desteğin devam edeceğinin mesajını verdi.