Tarih: 02.08.2024 10:34

Radyoloji raporu hayatını kararttı, patoloji raporuyla yeniden hayata tutundu

Facebook Twitter Linked-in

Adana’da beyninde tümör çıkan ve radyoloji raporuyla adeta dünyası kararan adam, gelen patoloji raporuyla yeniden hayata tutundu. Ameliyatla beynindeki kitle alınan adam, “Şuanda çok iyiyim” dedi.
3 çocuk babası mobilyacı Hasan Gören (50), 40 gün önce unutkanlık, dengesizlik ve baş ağrısı sebebiyle özel bir hastaneye başvurdu. Çekilen MR sonucunda Gören’e beyninin sol tarafında tümör olduğunun teşhisi konuldu. Ayrıca radyoloji raporunda ‘Kötü huylu tümör’ olduğu yazıldı.
Bunun üzerine umutsuzluğa kapılan Hasan Gören, Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen’e başvurdu. Prof. Dr. Şen, radyoloji raporunda kitlenin büyük ve tek olduğunu söyleyerek ameliyat edilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca Prof. Dr. Şen asıl tanının patoloji raporuyla konulabileceğini anlattı. Daha sonra doktor, hastasının beynindeki tümörü alıp patolojiye gönderdi. Patoloji sonucunda ise tümörün kötü huylu olmadığı tespit edildi.
Kısa sürede yeniden eski sağlığına kavuşan Hasan Gören, doktoruna teşekkür etti.
“Hastamızı yeniden hayata bağladık”
İhlas Haber Ajansı’na konuşan Prof. Dr. Orhan Şen, her zaman radyoloji raporunun tek başına değerlendirilmemesi gerektiğini anlatarak, “Yapılan tetkiklerde tümör çıkmışsa o tümör alınıp patolojiye gönderilmeli. Biz hastamızı tedavi ettik ve sağlığına kavuştu. Hekimler olarak kutsal bir görevi yerine getiriyoruz. Hastamızı yeniden hayata bağladık. Çok mutlu olduk” dedi.
“Yeniden hayata döndüm”
Hasan Gören ise adeta yeniden doğduğunu belirterek, “Ameliyata girdim ve çok şükür şuanda iyiyim. Unutkanlık ve baş ağrım vardı ama şuanda çok iyiyim. Radyoloji raporunda çok korktum ama patoloji raporuyla yeniden hayata tutundum” ifadelerini kullandı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB