Tarih: 18.07.2024 12:34

Pursaklar’da yüzme bilmeyen kalmıyor

Facebook Twitter Linked-in

Pursaklar Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda çocuklar, yüzme antrenörleri eşliğinde eğitim alıyor.
Hava sıcaklığının artması ile vatandaşların ilgisinin artığı Pursaklar Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda yüzme kursları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe sakinlerine birçok farklı spor branşında eğitim imkanı sağlayan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocukların yaz aylarında daha verimli vakit geçirmesi ve sporla tanışmasının amaçlandığı kurslarda alanında uzman antrenörler eşliğinde güvenli şekilde yüzme öğrenen çocukların aldıkları eğitimleri yakından takip ediyor.

“Yüzmeyi öğrenen çocuklarımızın mutlulukları gözlerinden okunuyor”
Günübirlik kullanım, üyelik ve yüzme kurslarının devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Çocuklarımız için gönüllerince eğlenebildikleri ve yüzme öğrenebildikleri bir yaz tatili geçirebilmeleri için havuzlarımızın kapılarını sonuna kadar açtık. Bir yandan eğlenen bir yandan da yüzmeyi öğrenen çocuklarımızın mutlulukları gözlerinden okunuyor. Eğitimler dışında 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız, gönül rahatlığıyla yüzme havuzumuza gelerek bunaltıcı yaz sıcaklarında, bir nebzede olsa serinleyebilirler” dedi.
Belediye eğitmenleri tarafından verilen kursların ilk aşamasında vatandaşlara yüzmenin temel eğitimleri veriliyor. Ardından yüzmenin farklı teknikleri hakkında pratik eğitimler veriliyor.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB