Tarih: 28.08.2024 12:23

Pursaklar’da PYM Tiyatro Atölyesi rüzgarı

Facebook Twitter Linked-in

Pursaklar Belediyesine bağlı PYM Tiyatro Atölyesi tarafından hazırlanan 6 farklı tiyatro gösterisi sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi tarafından 2021 yılında hizmete kazandırıldığı günden bu yana kültürel ve sanatsal gösterilere ev sahipliği yapan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde, PYM Tiyatro Atölyesi’ndeki kursiyerler tarafından hazırlanan 6 farklı tiyatro gösterisi sahne almaya devam ediyor.

“Kıymetli kardeşlerim tiyatro kursuna katılarak yeteneklerini keşfetti”
PYM Tiyatro Atölyesi öğrencileri ile gurur duyduğunu belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “PYM Tiyatro Atölyesinde eğitim alan öğrencilerimiz, sergilemiş oldukları oyunculuklarla herkesi kendilerine hayran bırakıyor. Kıymetli kardeşlerimin hepsi Yaşam Merkezimizdeki tiyatro kursuna katılarak yeteneklerini keşfetti, kendini geliştirdi. Büyük emek ve özveri ile hazırladıkları tiyatro oyunları ile hemşehrilerimizle buluşan, tamamı kursiyerlerimizden oluşan PYM Tiyatro Atölyemizi canı gönülden kutluyorum. Tiyatrocularımızın hazırlamış oldukları oyunlara büyük ilgi gösteren hemşehrilerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Pursaklar Tiyatro Günleri kapsamında ‘Sacide’ ve ‘Buzlar Çözülmeden’ tiyatro gösterileri ile sanatseverlerin huzuruna çıkan PYM Tiyatro Atölyesi öğrencileri, oynadıkları iki farklı oyun ile izleyicilerden tam not aldı. Pursaklar’da Tiyatro Günleri Keşanlı Ali Destanı, Töre, Bernarda Alaba’nın Evi ve Paydos tiyatro gösterileriyle devam edecek



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB