Tarih: 14.08.2024 17:26

Pursaklar’da camiler düzenli temizleniyor

Facebook Twitter Linked-in

Pursaklar Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini temiz, hijyenik ve sağlıklı ortamlarda gerçekleştirebilmeleri için ilçedeki tüm camileri düzenli olarak temizliyor.
Pursaklar Belediyesi, vatandaşların temiz bir alanda ibadet etmeleri amacıyla ilçedeki camilerin temizlik çalışmalarını sürdürüyor. İlçedeki camilerin düzenli olarak temizlendiğini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Camilerin iç ve dış temizliğini periyodik olarak gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimizin bir araya geldiği, ibadetlerinden sonra sohbet ettiği alanların başında gelen camilerimizi tertemiz tutma konusunda çok hassasız. Biz vatandaşlarımızın camilere geldiğinde uygun ortamlarda ibadetini yapmasını sağlamak için çalışıyoruz. Çalışma arkadaşlarımız camileri belli bir periyodik takvim içerisinde tekrar tekrar temizliyor. Camilerimizi temiz tutmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.
Belediye ekipleri tarafından vatandaşların vakit namazlarında rahat bir şekilde ibadet edebilmesi için cami içindeki halılar makinelerle süpürülüp yıkanarak, cami cemaatinin kullanımına hazır hale getiriliyor.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB