PROSİNECKİ’DEN TARAFTARA MESAJ VAR!

PROSİNECKİ’DEN TARAFTARA MESAJ VAR!

Hes Kablo Kayserispor’da Teknik Direktör Prosinecki , “Kayserispor'u ligde tutmak için umudum ve inancım olmasa buraya gelmezdim, bunu başarabileceğimize inanıyorum” diyerek taraftara mesaj gönderdi.

Süper Lig’de ikinci yarı öncesinde Antalya’da kamp çalışmalarını tamamlayan Hes Kablo Kayserispor’da Teknik Direktör Prosinecki yaptığı bir değerlendirme ile takım hakkında taraftar mesaj verdi.

Prosinecki takım oyuncularından ve ligde kalacaklarına inancının tam olduğunu belirterek şunları söyledi: “Kayserispor ilk geldiğim yılki gibi kötü bir durumda. O yıl kümede kalmıştık. Bu yıl da oyuncularımız durumun farkındalar. Herkes çalışmak zorunda olduğumuzun farkındalar. Hes Kablo Kayserispor'u ligde tutmak için umudum ve inancım olmasa buraya gelmezdim, bunu başarabileceğimize inanıyorum. Mevcut oyuncuları mutlu edip, gelecek oyuncularla iyi bir grup oluşturmalıyız. Kupadaki Fenerbahçe maçına kadar elimizden geldiğince iyi futbolcuları takıma takviye edeceğiz ve çalışmalara devam edeceğiz. Transfer konusunda istediğim futbolcular üzerinde çalışıyoruz, bu durum da beni mutlu ediyor. Takımda yer alan oyunculardan Mensah'ın bize katkı sağlayacağından eminim. Oyun karakteri ve yeteneği bize yarar sağlayacaktır. Genç oyuncularımızdan Emre Demir daha çok genç, böyle bir seviyede oynaması kolay değil ama o bunu yetenekleriyle başardı.”