POLDER Başkanı hastanede polis mensuplarını ziyaret etti

POLDER Başkanı hastanede polis mensuplarını ziyaret etti

Düzce Polis Eşleri Derneği Başkanı Şule Ergüder, tedavi gören polis memurlarını ziyaret ederek moral verdi.

Hastane Odasında Moral Ziyareti

Düzce Polis Eşleri Derneği (POLDER) Başkanı Şule Ergüder, tedavi gördükleri hastanede Polis Memuru İsmail Çekitaş ile merhum Polis Memuru Bekir Güleç’in oğlu Taha Güleç’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sağlık Durumlarından Bilgi Alındı

Ziyaret sırasında Ergüder ve beraberindekiler, hastaların sağlık durumları hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı. Personeline ve ailelerine destek mesajı vererek, onlara moral aşıladılar.

Birlik ve Dayanışma Vurgusu

Yapılan ziyaretle, emniyet teşkilatının her koşulda personelinin ve ailelerinin yanında olduğu bir kez daha vurgulandı. Bu anlamlı buluşmanın, birlik ve dayanışma duygularını daha da güçlendirdiği ifade edildi.