PAYMER’den öğrencilere destek

26.08.2024 14:54:57

PAYMER’den öğrencilere destek

Gezici mağazasıyla kırsal mahallelerindeki vatandaşlara hizmet veren Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi (PAYMER), yeni eğitim öğretim yılı yaklaşırken öğrencilere kırtasiyelik malzeme desteği veriyor.

Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi, belediyenin hizmet binası yanında bulunan mağazasının yanı sıra gezici mağaza aracılığıyla kentin dört bir yanına hizmet sunuyor. Atakum Belediyesi Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı PAYMER, hayırsever vatandaşların bağışladığı giyimden oyuncağa, ev eşyasından elektronik aletlere birçok malzemeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Kentin yüksek kesimlerdeki mahallelerinde yaşayan Atakumlulara gezici mağazası ile hizmet veren PAYMER, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesi çalışmalarına hız verdi. Her yaş grubuna ve bedene uygun elbise, ayakkabı, gömlek, eşofman gibi geniş yelpazede giyim eşyasının yer aldığı mağaza, öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemeleriyle destek oluyor.

"Her hafta farklı bir mahalle"
Her hafta farklı bir mahalleye konuşlandırılan mağaza, son olarak Kasnakçımermer Mahallesi sakinleri için kullanıma açıldı. Mobil mağazaya yoğun ilgi gösteren Atakumlular, stantlardan ihtiyaçları olan giyim eşyası ve okul malzemelerini temin ettiler. Ekonomik krizin ağırlaşması ile alım güçlerinin azaldığını belirten vatandaşlar hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, desteğinden dolayı Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’e teşekkür ettiler. Mahalle sakinleri, “Gezici mağazadan çok memnunuz. Allah razı olsun. Her şey ateş pahası ve gün geçtikçe daha da pahalılaşıyor. Kendi bütçemizle alamayacağımız kıyafetleri ve çocuklarımızın okul ihtiyaçlarını karşıladık. Desteğinden dolayı Başkanımız Serhat Türkel’e, çok teşekkür ederiz” diye konuştular.