Samsun’un Terme ilçesinde, Fenk Mahallesi Lise Caddesi üzerinde park halindeki bir minibüs, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. H.Ö.’ye ait 55 KR 368 plakalı araç, aniden başlayan yangınla mücadele etmeye başladı.
Alevleri fark eden çevre sakinlerinin zamanında yaptığı ihbar, olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekiplerinin hızla sevk edilmesini sağladı. Ekipler, kısa sürede büyüyen yangınla karşı karşıya kaldı.
Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve başarılı bir şekilde söndürdü. Ancak, yangının şiddeti minibüsü kullanılamaz duruma getirdi.
Minibüsün neden alev aldığını tespit etmek üzere yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.