Özhaseki'den genç partililere destek

Özhaseki

AK Parti Kayseri Gençlik Kolları 6. Olağan İl Kongresine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, gençliğinden beri aktif siyaset içerisinde olduğunu ve aynı çizgide ömrünü tüketmeye devam edeceğini vurguladı.

Gençlerle yol yürümekten mutluluk duyduklarını ifade eden Özhaseki, “Allah sizleri var etsin, sayınızı bol etsin, yaptığınız işleri de bereketli etsin. Gençlikten gelecek her talebi emir kabul ediyor, başımızın üstüne diyoruz. Biz, sizlerle övünüyoruz, iftihar ediyoruz. Gencecik pırıl pırıl kardeşlerimizle birlikte yol yürümek bizlere heyecan veriyor. Gittiğimiz her şehirde, kongrelerde karşımızda gençler var. Binlerce kardeşimiz aynı heyecanı taşıyor. Allah sizden razı olsun.” dedi.

“Bizim liderimiz sıradan bir lider değil”

Partilerinin sıradan bir parti olmadığının altını çizen Özhaseki, "Bizim bir davamız var, bir derdimiz var. Bizim liderimiz de sıradan bir lider değil. O çocukluğundan, gençliğinden beri bir davaya inanmış, o dava uğruna gecesini gündüzüne katmış, canını hiçe saymış, hala bu yaşında da çalışmaya devam ediyor. Allah ona uzun ömürler versin, bize de yol arkadaşlığı yapma şerefini devam ettirsin inşallah." ifadelerini kullandı.

Tek aday ile gidilen kongrede mevcut Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek yeniden başkanlığa seçildi. Şimşek’in mazbatasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş takdim etti.

Kongreye, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, Hülya Atçı Nergis, İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları, İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek ve partililer katıldı.