Otomobil Bahçe Duvarında Asılı Kaldı

Otomobil Bahçe Duvarında Asılı Kaldı

Erzurum'un Palandöken ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolünü kaybeden otomobil, bir apartmanın bahçe duvarı ile binanın arasına sıkışarak asılı kaldı. Sürücü hafif yaralandı.

Kontrol Kaybı ve Çarpışma

Erzurum'un Palandöken ilçesinde, Hacı Sait Kırküzer Camii yanında seyir halinde olan 34 GHZ 670 plakalı otomobilin sürücüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, önce bir apartmanın bahçe duvarına çarptı, ardından apartmana çarparak duvar ile bina arasında asılı bir vaziyette kaldı.

Sürücünün Durumu ve Kurtarma Çalışmaları

Kazada otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, tedbir amaçlı sürücüyü hastaneye kaldırdı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Aracı kurtarmak için olay yerine gelen çekici, aracı bulunduğu yerden almaya çalışırken otomobil bahçeye düştü.

Vinçle Son Kurtarma

Bahçeye düşen araç, daha sonra vinç yardımıyla düştüğü yerden kaldırılarak bulunduğu alandan çıkarıldı. Kazayla ilgili soruşturma ve inceleme başlatıldı.