OSB'ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Kiracıoğlu’ndan loca açıklaması

OSB

OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü İş İnsanı Bekir Kiracıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kayserispor’a ödenen loca parasının yönetim tarafından geri ödemesinin gerçekleştirildiğini belirtti.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetiminin, Kayserispor’daki loca için OSB’nin kasasından para ödeyerek aldığı 200 bin TL'lik loca bedelini kasaya geri yatırdığı belirtildi.

OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Kiracıoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamasında; Kayseri OSB yönetimine yaptığı uyarıların sonuçlandığını ve OSB yönetiminin Kayserispor’dan alınan locanın ücretini kurumun kasasından ödenmesine itiraz ettiğini söylemişti. Yaptıkları itirazlar sonucunda, yönetimin bu yanlıştan döndüğünü aktaran Kiracıoğlu, yayınladığı mesajda,  “Müsrif başkan ve yönetimi 200.000 TL’ye alınan ve OSB kasasından ödenen Kayserispor loca bedelini itirazlarımız üzerine yönetim kurulu üyelerinden tahsil edilerek OSB kasasına geri ödenmiştir. Hani biz iftira atıyorduk iftiraysa neden geri ödüyorsunuz? Müsrif başkan ve yönetimi bu paralar bizlerin, sanayicilerin ve bu paraları kafanıza göre şahsi  çıkarlarınız için harcayamazsınız bu kul hakkıdır belki bazı girişimlerle bu dünyada kurtarabilirsiniz ancak ahirette hiç şansınız olmayacaktır” ifadelerini kullandı.