Ornaz Vadisinde yaz şenliği devam ediyor

Ornaz Vadisinde yaz şenliği devam ediyor

Ornaz Vadisinde yaz şenliği devam ediyor

Girişimci kadınların el emeklerini sergilediği, konserlerin, yarışmalar ve eğlenceli aktivitelerin olduğu ‘Ornaz Vadisi Yaz Şenliği’ 10-11 Ağustos’ta gerçekleştirilecek.

Merkezefendi Belediyesi tarafından girişimci kadınlara destek olmak ve vatandaşların keyifli vakit geçirmesi amacıyla düzenlenen ‘Ornaz Vadisi Yaz Şenliği’ aynı heyecan ve enerji ile kaldığı yerden devam edecek. Şenlik 10 Ağustos Cumartesi ve 11 Ağustos Pazar günü yapılacak. Etkinlikler saat 20.00’den 23.30’a kadar devam edecek.
Ornaz Vadisi’nin serin havasında gerçekleştirilecek şenlikte, el emeği ürünlerin sergilenecek. Etkinlikte, 80 stant, konserler, yarışmalar, sürpriz hediyeler ve çeşitli aktiviteler yer alıyor.

Şenlikte vatandaşların keyifli ve eğlenceli vakit geçireceğini belirten Başkan Doğan, “Sıcaktan bunalan ve bir şeyler yapmak isteyen hemşehrilerimiz için, ilçemizin en serin yerlerinden olan Ornaz Vadisi’nde şenlik düzenliyoruz. Aktivitelerle dolu Yaz Şenliğimizde girişimci kadınlarımız da stant açacak ve el emeği göz nuru ürünlerini sergileyecek. Bizler her zaman üreten kadınlarımızın yanındayız. Tüm hemşehrilerimizi gerçekleştirecek olduğumuz Ornaz Vadisi Yaz Şenliğimize bekliyorum. Girişimci kadınlarımıza destek olmak adına en fazla alışverişi yapanlara sürpriz ödüllerimiz olacak” dedi.