Ornaz Vadisi Yaz Şenliğine binler akın etti

Ornaz Vadisi Yaz Şenliğine binler akın etti

Ornaz Vadisi Yaz Şenliğine binler akın etti

Binlerce kişinin katıldığı ‘Ornaz Vadisi Yaz Şenliği’ birbirinden güzel aktiviteler ile dolu dolu geçti. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hem girişimci kadınlarımıza destek oluyor hem de sosyal bir ortam oluşturuyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından hem girişimci kadınların el emeği ürünlerini sergilemesi hem de vatandaşların keyifli ve güzel vakit geçirmesi amacıyla düzenlenen ‘Ornaz Vadisi Yaz Şenliği’ iki gün boyunca binlerce Denizliliyi ağırladı. Başkan Doğan, Ornaz Vadisi Yaz Şenliği’ne gelerek hem stant sahipleriyle hem de vatandaşlar ile sohbet etti. Gün sonunda stant açan girişimci kadınlardan en fazla alışveriş yapanlara sürpriz ödüller verildi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği şenlikte konserler, yarışmalar ve çeşitli aktiviteler ile keyifli anlar yaşandı. Etkinlikte ‘Ritmin Melekleri’ isimli darbuka gösterisi de sahne alarak vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Ornaz Vadisi Yaz Şenliği 10-11 Ağustos tarihlerinde de devam edecek. Etkinliğe; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık katıldı.

“Emekçi kadınlarımızın her zaman yanındayız”
Girişimci kadınların her zaman yanlarında olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İki gün boyunca dolu dolu etkinliklerin gerçekleştirildiği Ornaz Vadisi Yaz Şenliğimize hemşehrilerimizin ilgisinden dolayı çok mutluyuz. Şenliğimizde hem kadın üreticilerimize destek oluyor hem sosyal bir ortam oluşturuyoruz. Denizli’nin sıcak bir yaz gününde üreten ve emekçi kadınlarla bir araya geldik. Hem o yakıcı sıcaklardan kurtulup Ornaz Vadimize geldik hem de bu zor günlerde biraz daha aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen kadınlarımızın bir kez daha yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Bütün Merkezefendili ve Denizlili hemşehrilerime katılımları için çok teşekkür ediyorum. Herkesi 10-11 Ağustos tarihlerinde devamını gerçekleştireceğimiz Ornaz Vadisi Yaz Şenliği’mize bekliyorum” diye konuştu.