Ordu'da bodrumdan gelen kedi sesi itfaiyeyi harekete geçirdi

Ordu

Ünye'de bir apartman bodrumundan duyulan kedi sesleri, mahalle sakinleri ve itfaiye ekiplerini alarma geçirdi.

Mahalleden Gelen Yardım Çağrısı

Ordu'nun Ünye ilçesi Çamurlu Mahallesi'nde, bir apartmanın bodrum katından yükselen kedi sesleri, çevredeki duyarlı vatandaşları harekete geçirdi. Hayvanın mahsur kalmış olabileceğini düşünen mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım istedi.

İtfaiyenin Hızlı Müdahalesi

İhbar üzerine bölgeye, Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği'ne bağlı ekipler sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye erleri, sesin geldiği bodrum kat penceresinde ve çevresinde detaylı bir inceleme başlattı. Kurtarma için hazırlık yapan ekipler, bir süre sesin kaynağını dinledi.

Mutlu Son: Kedi Kendi İmkânlarıyla Kurtuldu

Yapılan gözlemler sonucunda, kedinin herhangi bir dış müdahaleye gerek kalmadan, kendi imkânlarıyla bulunduğu yerden çıktığı anlaşıldı. Kedinin sağlıklı bir şekilde uzaklaştığının tespit edilmesi üzerine, itfaiye ekipleri bölgeden ayrılarak normale döndü.