Okulun ilk haftasında öğrenciler mezunlarla buluştu

Okulun ilk haftasında öğrenciler mezunlarla buluştu

Okulun ilk haftasında öğrenciler mezunlarla buluştu

Amasya’da Türk Telekom Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda ilk haftada yeni öğrenciler ile mezunlar için tanışma etkinliği düzenlendi.
2024-2025 eğitim ve öğretim yılında okula yeni katılan öğrencilerin tanıtılmasıyla başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Etkinliğe katılan mezun öğrenciler hatıralarını anlatıp deneyimlerini paylaştı. Kendisinin de imam hatip mezunu olduğunu belirten Amasya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, insani ve mesleki başarının tüm yönleriyle geliştirilmesinin önemine vurgu yaparak, öğrencilere başarılar diledi.
Amasya Üniversitesi Genel Sekreteri Osman Akbaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç ve AHİMDER Başkanı İbrahim Aslan’ın da yer aldığı programa katılan konuklara teşekkür eden okul müdürü Ahmet Eren, öğrencilerin başarısını artırmaya yönelik faaliyetlere büyük önem vereceklerini söyledi.
Dualar okunan programda konuklara ve öğrencilere yemek ikram edildi. Musiki bölümü öğrencileri ise seslendirdikleri eserlerle programa renk kattı.