Tarih: 05.08.2024 11:23

Okullarda yaz döneminde de eğitimler devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Erdem Beyazıt Hafızlık Proje İmam-Hatip Ortaokulunda yaz dönemi boyunca dini bilgilerin verildiği eğitimler devam ederken, İl Müftüsü Bayram Danacı Erdem Beyazıt Hafızlık Proje İmam-Hatip Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerini ziyaret etti.
Bayburt İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü protokolü ile devam eden Erdem Beyazıt Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilerle bir araya gelen Müftü Danacı sınıfları gezdi, öğrencilerle sohbet edip derslerini dinledi. Danacı, öğrencilere tavsiye ve nasihatlerde bulunarak, eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diledi.
Öğrenci velileriyle de bir araya gelen Danacı, velilere hafızlığın önemini ve mahiyetini anlatarak hafızlık yapan öğrencilere velilerin hangi tutum ve davranışları sergilemeleri gerektiğine dair tavsiyelerde bulundu.
Müftü Yardımcısı Fatma Tuba Altın’ın da katıldığı ziyarette Okul Müdürü Hayri Kocabey, Müdür Başyardımcısı Cemalettin Mehmedoğlu, Müdür Yardımcısı Yasin Köroğlu ve Kur’an kursu öğreticileri Müftü Danacı’ya eşlik etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB