Tarih: 03.09.2024 12:06

Öğrencilerin sınav başarısındaki gizli kahramanı GASMEK

Facebook Twitter Linked-in

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı GASMEK, öğrencilerin üniversite sınavlarındaki başarılarına destek olmayı sürdürüyor. Kursiyerlerin sınav hazırlık süreçlerinde yaşadıkları deneyimler, GASMEK’in sunduğu hizmetlerin ne kadar değerli olduğunu ortaya koyuyor.
Marmara Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne yerleşen Enes Demir, GASMEK ile tanışmadan önce YKS’de 3 milyon içerisinde yer aldığını, ancak GASMEK’in desteğiyle bu durumu tersine çevirdiğini belirtti. İki yıl boyunca GASMEK’in rehberlik öğretmenleriyle özel bir hazırlık programı uygulayan Demir, netlerini artırarak ilk denemesinde YKS’da 6 bine girdiğini, ardından daha da yoğun bir çalışma temposuna girerek bu yıl 3 bin 900’üncü olduğunu ifade etti.
Sınav sürecindeki başarıya giden yolda, rehberlik öğretmenlerinin büyük katkısı olduğunun altını çizen Demir, “GASMEK’teki rehberlik öğretmenlerimle birlikte özel sınav hazırlık programları oluşturduk ve ücretsiz birebir dersler aldım. Bunun yanında sınav psikolojisine yönelik seminerler de alarak motivasyonumu hep yüksek tuttum” dedi.
“Başarımdaki en büyük etken GASMEK”
Sayısal alanda 44 bininci olarak Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni kazanan Gülcihan Bozkurt da başarısının arkasındaki en büyük etmenin GASMEK olduğunu vurgulayarak, “Birebir eğitimlerin ve rehberlik hizmetlerinin benim için faydası büyük. GASMEK’in sunduğu bu imkanlar sayesinde hem sınav hazırlık sürecimi en verimli şekilde geçirdim hem de hayalimdeki bölüme yerleştim” şeklinde konuştu.
“İlk denememde istediğim bölümü kazandım”
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa İngilizce Tıp Fakültesi’ne yerleşen Kaan Tunç, YKS’ye ilk girişinde hedefine ulaşmanın gururunu yaşıyor. GASMEK ile sınav hazırlık sürecinde tanışan Tunç, GASMEK’in sağladığı ücretsiz deneme, etüt ve rehberlik hizmetlerinin sınav başarısına büyük katkısı olduğunu belirtti.
Tunç, GASMEK’in deneme gruplarında oluşan rekabetçi ortamın kendisine büyük bir motivasyon sağladığını ifade ederek, “Her hafta farklı yayınlarla denemelere girmek gerçekten bulunmaz bir fırsattı. GASMEK’teki rekabetçi ortam ve öğretmenlerimizin başarıya teşvik etmesi, moralimi hep yüksek tuttu” diye konuştu.
GASMEK’in eğitimde fırsat eşitliği misyonu
GASMEK, Gaziantep’te öğrencilerin sınav süreçlerinde onlara rehberlik eden, moral ve motivasyon sağlayan bir eğitim kurumu olarak ön plana çıkıyor. Ücretsiz olarak sunduğu dersler, denemeler ve rehberlik hizmetleriyle, birçok öğrencinin sınav başarısına doğrudan katkı sağlıyor.
Enes Demir, Gülcihan Bozkurt ve Kaan Tunç gibi öğrenciler, GASMEK’in sunduğu bu hizmetlerden faydalanarak hayallerindeki üniversitelerin kapılarını araladı. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlama misyonuyla hareket eden GASMEK, gençlerin geleceğini şekillendirme yolunda onlara rehberlik etmeye devam ediyor.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB