Tarih: 21.07.2024 16:28

Odunpazarı’nda ’Yaz Atölyeleri’ ile çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor

Facebook Twitter Linked-in

Odunpazarı Belediyesi’nce halk merkezlerinde resim, drama, satranç, oyuncak-bebek yapımı, eğlenceli İngilizce ve sanat etkinliklerinin düzenlendiği birbirinden renkli yaz atölyeleriyle çocuklar bir araya geliyor.
Hayata geçirdiği projeler ve yaptığı başarılı çalışmalarda çocukları önceleyen çocuk dostu Odunpazarı Belediyesi, yaz tatili için özel olarak hazırladığı eğitici, eğlenceli atölyeler ile yine öğrencilerin adresi oluyor. 17 mahallede yer alan 18 halk merkezinde 7-12 yaş grubu çocukların katıldığı yaz atölyeleri açan belediye, çocuklar için yaz tatilini birbirinden renkli atölyeler ile eğitim ve eğlenceyle bir araya getirdi. Resim, drama, satranç, oyuncak-bebek yapımı, eğlenceli İngilizce ve sanat etkinliklerinin yer aldığı yaz atölyelerinde çocuklar hem birlikte zaman geçiriyor hem de öğrenirken eğleniyor.

Oyuncak ve bebek yapımı atölyesi 3 grupta gerçekleşiyor
Odunpazarı Belediyesi’nin çocuklar için açtığı yaz atölyelerinden biri de oyuncak ve bebek yapımı. Kırmızıtoprak Mahallesi’nde bulunan Orhan Oğuz Halk Merkezi’nde gerçekleşen oyuncak ve bebek yapımı atölyesi 3 grupta gerçekleşiyor. 60 çocuğun katıldığı Oyuncak ve Bebek Yapımı Atölyesi, Orhan Oğuz Halk Merkezi’nin yanı sıra Selami Vardar ve Gökmeydan Halk Merkezleri’nde de düzenleniyor. Çocuklar, Oyuncak ve Bebek Yapımı Atölyesi’nde çoraptan kukla, keçe ve kumaş parçalarından toka, taç, kitap ayracı ve telefon kılıfı yapıyor.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB