Tarih: 18.08.2024 13:51

Odunpazarı’nda voleybol yaz okuluna büyük ilgi

Facebook Twitter Linked-in

Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün çocukların yaz aylarını verimli geçirmesi, tatil yaparken de kendilerini geliştirmesi ve spor yapması için açtığı Yaz Spor Okulları çalışmalarına devam ediyor.
Yaz Spor Okulları çerçevesinde açılan Voleybol Yaz Spor Okulu’na çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Sadece 2013-2016 doğumlu öğrencilerin katılabildiği Voleybol Yaz Okulu’nda 150 öğrenci bulunuyor. Antrenmanlarını Mehmet Terzi Spor Salonu’nda yapan Voleybol Yaz Spor Okulu’nda çalışmalar haftada iki gün gerçekleşiyor.

"Çocuklarımızın beden sağlığı da ruh sağlığı da bizim için önemli"
Voleybol Yaz Spor Okulu’nda çocuklara sadece voleybol eğitimleri verilmediğini belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır” sözünü benimsediğini kaydetti. Bu doğrultuda çocuklar için çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Başkan Kurt, “Çocuklarımızın beden sağlığı da ruh sağlığı da bizim için önemli. Çocuklarımız aydınlık Türkiye’nin teminatıdır. Odunpazarı Belediyesi bunu asla unutmayacak ve çalışmalarını bu bilinçle sürdürecek” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB