Odunpazarı Belediyesi’nden 30 Ağustos Zafer Kupası coşkusu

19.08.2024 11:23:19

Odunpazarı Belediyesi’nden 30 Ağustos Zafer Kupası coşkusu

Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos Zafer Kupası müsabakaları, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde yapılan turnuvaya, 2012-2017 doğumlu çocuklardan oluşan Odunpazarı Belediye Spor, Öncü Spor, Ihlamurkent Spor ve Altay Spor takımlarından 300 sporcu katıldı. Genç sporcular büyük bir heyecanla sahaya çıkarak yeteneklerini sergiledi. Turnuva boyunca 20 maç oynandı ve kıyasıya rekabet yaşandı.
Turnuva sonrası bir konuşma yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, etkinliğin anlam ve önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolüdür. Turnuvada, çocuklarımızın spor yaparak hem fiziksel hem de zihinsel olarak gelişmelerini desteklemeyi amaçlıyoruz. Ayrıca, Sporda Dönüşüm Projesi ile çevre bilincini aşılamak ve geri dönüşümün önemine dikkat çekmek istedik. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sporun birleştirici gücünü her zaman destekleyecek ve bu tür etkinliklerle gençlerimizi spora teşvik etmeye devam edeceğiz.”
Odunpazarı Belediyesi’nin, çevre bilincini artırmak ve geri dönüşüme dikkat çekmek amacıyla başlattığı "Sporda Dönüşüm Projesi" kapsamında, turnuvada dereceye giren takımlara kendi ürettikleri kupalar verildi. Ayrıca, turnuvada görev alan antrenörlere de teşekkür plaketleri takdim edildi.
Etkinlik sonunda Başkan Kurt, turnuvaya katılan sporcular ve aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.