Tarih: 23.07.2024 14:31

Odunpazarı Belediyesi EMKO Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nde ön kayıtlar başladı

Facebook Twitter Linked-in

Odunpazarı Belediye tarafından Haier Europe ve EMKO iş birliği ile Eskişehir Mobilyacılar Kooperatifi Sanayi Sitesi’ne (EMKO) yapılan EMKO Gündüz Bakımevi ve Kreşi için ön kayıtlar başladı.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Vizyon Projelerde yer alan kreş sözünü yerine getirmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz ocak ayında temeli atılan EMKO Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nin çalışmaları devam ediyor. Odunpazarı Belediye tarafından Haier Europe ve EMKO iş birliği ile Eskişehir Mobilyacılar Kooperatifi Sanayi Sitesi’ne (EMKO) yapılan EMKO Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nin ön kayıtları başladı. Altı sınıfın bulunduğu kreşte, 3-6 yaş arası 120 öğrenci eğitim görecek. Odunpazarı Belediyesi EMKO Gündüz Bakımevi ve Kreşi’ne kayıt yaptırmak isteyenler, 13.00-16.00 saatleri arasında EMKO Sanayi Sitesi Yönetim Binası F9 Blok No:2 adresine giderek kayıt yaptırabilir. EMKO Gündüz Bakımevi ve Kreşi ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne 0222 240 08 47-138 numaralı telefondan ulaşabilir.

"Çocukların kaliteli, laik ve bilimsel bir eğitim almalarını sağlayacak hizmet sunuyoruz"
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hemşehrilerine verdiği sözleri yerine getirmeye devam edeceğinin altını çizdi. Başkan Kurt, "Çalışan ailelerin çocukları için güvenli, sağlıklı ve eğitici bir ortam sunmayı hedefliyoruz. Bu projeyle hem ailelerin günlük yaşamlarını kolaylaştıracak hem de çocukların kaliteli, laik ve bilimsel bir eğitim almalarını sağlayacak hizmet sunuyoruz. Odunpazarı Belediyesi’nin kreşlerinde çocukların hem eğlenip hem de öğrenebilecekleri bir ortam oluşturduk. EMKO Gündüz Bakımevi ve Kreşi için ön kayıtlar da başladı. Eskişehir’de ciddi bir kreş ihtiyacı var. Bu önemli ihtiyacını gidermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımızın hak ettikleri kaliteli, okul öncesi eğitimi alması bizim için önemli. Biz, Odunpazarı’nda kreş çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve Odunpazarı’na yeni kreşler kazandıracağız. Tüm hemşehrilerimizi, şehrimizin hayırsever iş insanlarını bu konuda bizi desteklemeye davet ediyorum" şeklinde konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB