Kasklı hırsız asansöre idrar yaptı, damdaki kuşları çaldı

Kasklı hırsız asansöre idrar yaptı, damdaki kuşları çaldı

Adana'da motosiklet kasklı şüpheli, apartman asansörüne idrarını yaptıktan sonra damdaki güvercin ve keklikleri çalarak kaçtı. Olay anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Kamera Kayıtlarındaki İğrenç Eylem

Adana'nın Sarıçam ilçesi Osmangazi Mahallesi'nde, 1 Ocak tarihinde yaşanan olayda, motosiklet kaskı takan kimliği belirsiz bir şahıs, bir apartmana girdi. Şüpheli, asansöre biner binmez kemerini çözerek asansör kabinine idrarını yaptı. Bu iğrenç eylemi tamamladıktan sonra binanın çatı katına yöneldi.

Hobi Amaçlı Beslenen Kuşların Kayboluşu

Damda, Uğur Kaygısız'a ait hobi amaçlı beslenen 3 güvercin, 2 keklik ve kafes içindeki diğer kuşlar bulunuyordu. Kasklı şahıs, kuşları kafeslerinden alarak montunun içine sakladı ve apar topar olay yerinden uzaklaştı. Tüm bu süreç, apartmanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

"Şok Üstüne Şok Yaşadık"

Kuşlarının çalındığını fark eden Uğur Kaygısız, kamera kayıtlarını izlediğinde şoke oldu. Kaygısız, "Görüntüleri izleyince şok üstüne şok yaşadık. Asansöre idrar yapması akıl alır gibi değil. Bugün asansöre idrarını yapan, yarın daha büyük şeyler yapabilir. Buna bir dur denmesi lazım" diyerek tepkisini gösterdi.

Maddi Değil, Duygusal Kayıp

Çalınan kuşların yüksek bir maddi değeri olmadığını vurgulayan Kaygısız, onlara para için değil, bir hobi ve sevgiyle bağlandığı için baktığını söyledi. Şüpheliye seslenen Kaygısız, "O şahsa sesleniyorum, güvercinlerimi ve kekliklerimi geri getirsin. Yaptığı kabul edilebilir bir şey değil" çağrısında bulundu. Olayla ilgili suç duyurusunda bulunuldu ve polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.