Nazilli’de belediye ekiplerinden ’hafta sonu’ mesaisi

21.07.2024 15:56:05

Nazilli’de belediye ekiplerinden ’hafta sonu’ mesaisi

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin en kalabalık ve en çok kullanılan yerlerinden biri olan Ayakkabıcılar Sokağı ile Uzun Çarşı da hafta sonu mesaisi yaptı. Pazar tatilinden dolayı işyerlerini açmayacak olan çarşı esnafının ve insan kalabalığının olmamasını fırsata çeviren ekipler sabah erken saatlerde ayakkabıcılar çarşısı sokağı boyunca var olan çatıda detaylı çalışma yaptı.

Özellikle yağmurlu havalarda Çarşı esnafını sıkıntıya sokan çatının oluk temizliği bakım ve tamiratları gerçekleştirildi. Uzun yıllardır esnafın çilesi haline gelen sıkıntıların giderilmesini sağlayan ekipler aynı gün içerisinde yine kentin en kalabalık yerlerinden olan uzun Çarşıdaki aydınlatma lambalarının da bakımlarını yapıp eksik olanlarını tamamladı.

Gerçekleştirilen çalışmaların aciliyet gerektirdiğinin altını çizen Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; "Vatandaşlarımızdan gelen istek ve taleplerini dinliyor ivedilik durumuna göre çalışmalarımızı planlıyoruz. Çok uzun yıllar önce yapılmış bu çatı ile ilgili esnafımız gerekli müracaatlarda bulunmuşlar yaşadıkları sıkıntıları anlattılar. Mesai arkadaşlarım sağanak yağışlarda vatandaşlarımızın daha çok zarar görmemesi için zamana karşı tahribata uğramış çatıda gerekli olan tüm çalışmaları yaptılar. Ayrıca tarihi Uzun Çarşımızda da yerlerinden oynamış ve çöküntüler oluşmuş parke taşları yenilendi. Aydınlatma lambalarının da bakım ve temizlikleri yapılırken kırık olanlar değiştirildi" dedi.