Naci Topçuoğlu MYO’da mezuniyet heyecanı

Naci Topçuoğlu MYO’da mezuniyet heyecanı

Naci Topçuoğlu MYO’da mezuniyet heyecanı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu, 15’inci dönem mezunlarını coşkuyla uğurladı.
Uyguladığı eğitim modeliyle Türkiye’de ilki gerçekleştiren ve Türk sanayisi için büyük önem taşıyan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu, 15’inci dönem mezunlarını coşkuyla uğurladı. Törende, mezun olan öğrenciler büyük bir gurur ve heyecanla diplomalarını aldı.
GAÜN Mavera Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törenin açılış konuşmasını yapan Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt, “Değerli teknikerlerimiz, bugün hüzünlüsünüz. İki yılınızı, acemiliklerinizi, sınav heyecanlarınızı bitiriyorsunuz. Bugün hüzünlüyüz. İki yıldır emek verdiğimiz sizleri uğurluyoruz. Ve bir O kadar da mutluyuz sizleri donanımlı ve hayata hazır olarak uğurluyoruz. Cahit Zarifoğlu bir dizesinde şöyle der, ’Hüzün, içinde bize mutluluk getiren bir zarfır’. Burada hüzünlü bir bitişin yanında yepyeni başlangıçların mutluluğunu da hep birlikte yaşıyoruz” dedi.
Törende, Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulunu yaptırarak gençlerin eğitimine destekte bulunan hayırsever iş insanı merhum Naci Topçuoğlu ailesi adına yer alan Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burcu Topçuoğlu ise başarıya ulaşmak için gerekli nitelikleri vurguladı ve mezun öğrencilere iş hayatında ve yaşamda başarılar diledi. Topçuoğlu, mezunların öğrendikleri bilgi ve becerilerle hem kişisel hem de profesyonel yaşamlarında büyük başarılara imza atacaklarına olan inancını dile getirdi.
Konuşmasında Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu mezunların iş dünyasına ve ülke sanayisine önemli katkılar sağlayacaklarını belirten Gaziantep Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce de mezun olan tüm öğrencilere başarılar diledi.
Mezun öğrenciler adına konuşan Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu dönem birincisi Tuba Çopur ise eğitim sürecinde desteklerinden dolayı ailesine, eğitmenlerine ve arkadaşlarına teşekkür etti.
Açılış konuşmaları sonrasında dereceye giren ve mezun olan öğrencilere sektör temsilcilerinin hediye takdimi ve mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından öğrencilerin kep atmasıyla son buldu.