Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, Mustafakemalpaşa-Balıkesir karayolunun Güllüce mevkiinde, bir taş fabrikası önünde trafik kazası meydana geldi. Saat 20.15 sıralarında gerçekleşen olayda, Balıkesir istikametine seyir halinde olan 16 EE 822 plakalı aracın sürücüsü, karanlıkta bir yayaya çarptığını veya yayanın araca temas ettiğini fark ederek yolun sağına durdu.
Sürücü durduğunda, yerde hareketsiz yatan bir kişi olduğunu gördü. İddialara göre, aynı yönde ilerleyen bazı araçlar, karanlık nedeniyle yerde yatan şahsı fark edemedi ve üzerinden geçti. Talihsiz yayanın, olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Savcılık incelemesinin ardından cenaze, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, kazanın nasıl gerçekleştiğini ve ardından yaşananları aydınlatmak üzere kapsamlı bir inceleme başlattı.