Musa Çevrim'den gündem değerlendirmesi

Musa Çevrim

Büyük Birlik Partisi (BBP) Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim, muhalefet partilerinin buluşması, KDV indirimleri ve belediyenin öğrencilere su faturası desteğine ilişkin açıklama yaptı, gündemi değerlendirdi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim muhalefet partilerinin liderlerinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine buluşmaları başta olmak üzere KDV indirimleri ve ekonomide yaşanan gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Başkan Çevrim yaptığı açıklamada 6 muhalefet partisinin yaptığı toplantı ve sonrasında yaşanan gelişmeleri yorumlayarak, “Siyasette nezaket birlik beraberlik isteniyorsa toplantılar haricinde üsluba dikkat edilerek yapılır. Öncelikle halkın kararlarına saygı duyulmalı ülkemizde halkın teveccühü ile seçilen Cumhurbaşkanımıza ve ayrıca başkanlık sistemine karşı sürekli eleştiri yapmak yerine ülke için ne yapabiliriz kaygısına düşülmelidir.” dedi.

"Denetimler arttırılmalı"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla hayata geçirilen KDV  indirimlerine de değinen Başkan Çevrim indirimle birlikte denetimlerin arttırılması gerektiğini söyledi. Çevrim, “Devletimize teşekkür ediyoruz. Ancak indirimler ile birlikte denetimlerde esnafımızı da incitmeyecek şekilde artırılmalıdır. Özellikle küçük esnaftan ziyade zincir firmalar üzerinde denetim yapılmalıdır. Esnafımızın, üreticimizin, çiftçimizin yanında olunmalı destek olunmalıdır. Ülke olarak geçirmekte olduğumuz zor günleri inşallah hep birlikte atlatacağız. Cenabı Allah milletimizin yardımcısı olsun, devletimize zeval vermesin.” diye konuştu.

"Büyükşehir'e teşekkür ediyoruz"

Başkan Çevrim, geçtiğimiz günlerde Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan kararlara da atıfta bulunarak, “Kayseri Büyükşehir Belediyemize toplu taşıma ve su faturaları anlamında öğrencilerimize olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Rabia Bahçeci