Muğla’da Suskunlar Taraftar Grubu Dernekleşti
Muğlaspor taraftar grubu Suskunlar, 1967 Muğlaspor Taraftarlar Derneği adıyla resmi bir dernek oldu.
Bir Taraftar Grubundan Resmi Bir Derneğe
Muğla'nın köklü taraftar gruplarından Suskunlar, faaliyetlerini artık resmi bir çatı altında sürdürecek. Grubun üyeleri tarafından kurulan 1967 Muğlaspor Taraftarlar Derneği, düzenlenen bir tanıtım etkinliği ile kamuoyuna duyuruldu.
Toplumsal Fayda Hedefi
Dernek Başkanı Emirhan Kıbrıslı yaptığı açıklamada, derneğin temel amacının gençleri doğru yola yönlendirmek ve sosyal sorumluluk projelerine imza atmak olduğunu vurguladı. Kıbrıslı, "Güçlü bir yönetim kurulu ile yola çıktık. Muğlaspor ve şehrin çeşitli kurumlarını ziyaret edeceğiz. Dernek binamızı en kısa sürede açıyoruz" dedi.
Stattan Şehre Uzanan Bir Misyon
Yeni yapılanma ile Suskunlar, artık sadece statta tezahürat yapan bir grup olmaktan çıkıp, Muğla'ya farklı alanlarda hizmet eden bir topluluk olmayı hedefliyor. Dernek, spor tutkusu ile toplumsal faydayı birleştirerek şehre yönelik projeler geliştirmeyi amaçlıyor.

