Müge Anlı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu: Çocukları alınırken ona söz hakkı verilmedi

Müge Anlı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu: Çocukları alınırken ona söz hakkı verilmedi

Müge Anlı canlı yayında göz yaşlarına hakim olamadı. 33 yıl sonra annesine kavuşan Vedat Şen'in olayında göz yaşları sel oldu.

ATV ekranlarının sevilen prıgramı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında göz yaşları sel oldu. Vedat Şen 33 yıl sonra annesine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, Müge Anlı anne Fatma Korhan'ın yaşadıklarına kayıtsız kalamadı. Fatma Korhan hakkında konuşan Müge Anlı "Çocukları alınırken ona söz hakkı verilmedi" dedi. Anlı sözlerine şöyle devam etti;

"Ben bu coğrafyadaki kadınların dramına çok üzülüyorum. Çünkü onlara hiç hak verilmiyor. Kendi çocuklarıyla ilgili haklar bile bir çoğuna verilmiyor, o yüzden çok üzülüyorum. Aslında hepimiz, o coğrafyadaki haksızlıkların bir parçasıyız. Az ya da çok hepimiz o haksızlıklara maruz kalıyoruz çoğu zaman. Ama ne yazık ki tam olarak Türkçe de konuşamıyor. Eğitimi yok, parası yok. 2 tane cocuğundan aslında zorla ayrılan bir kadın."

Anne Fatma Korhan yaşadıkları hem izleyenleri hem de Müge Anlı'yı hüzünlendirirdi. Korhan, "Kim ister çocuğundan ayrılmayı, kimse istemez. Ben ne yapayım, beni zorla aldılar. Dilim yok, okumam yazmam yok, ne yapayım?" diye konuştu. 

Anne-oğul 33 yıl sonra kavuştu

Mardinli Vedat Alexander Şen, 33 yıl önce ailesi tarafından cami avlusuna bırakıldı. Şen, gerçek ailesine Müge Anlı sayesinde kavuştu. Vedat Şen, anne babasının boşanması sonucu farklı birlikteliklerinden olan kardeşleriylede Müge Anlı sayesinde kucaklaştı. Kardeşler yılların hasretini Müge Anlı'nın canlı yayın programında giderdi. Anne Fatma Korhan'da canlı yayına gelerek oğluyla kucaklaştı. O anlar herkesi hüzünlendirdi. 

 

Haber: Rabia Bahçeci