Müdür Şenkul, sağlık hizmetlerini yerinde inceledi

Müdür Şenkul, sağlık hizmetlerini yerinde inceledi

Müdür Şenkul, sağlık hizmetlerini yerinde inceledi

Aydın genelindeki ilçe ziyaretlerine devam eden İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Atatürk Devlet Hastanesi’nde sunulan sağlık hizmetlerini yerinde inceledi.

Her geçen gün büyüyen sağlık altyapısı ile dikkatleri üzerine çeken Aydın’da, sağlık yatırımları aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede ilçe ziyaretlerinde hız kesmeye Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Atatürk Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Sunulan sağlık hizmetlerini yerinde inceleyen ve hastane başhekiminden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Müdür Şenkul, özverili çalışmaları dolayısıyla da sağlık personellerine teşekkür etti.

Konu ile ilgili Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Müdürlüğümüz Hizmet Başkanlarımızın eşlik ettiği ziyarette İl Sağlık Müdürümüz, Hastane Başhekimimiz Op. Dr. Niyazi Kocakaplan’dan yürütülen çalışmalar ve sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı. Hastanenin Acil Servis, Hemodiyaliz Merkezi, Poliklinik alanları, Nükleer Tıp Merkezi, Tıbbi Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi, Pet-Bt Merkezi, başta olmak üzere çeşitli alanlarda incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz, tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İlimize ve bölgemize onkoloji alanında büyük katkılar sağlayan ve bakanlığımızca özellikli birim olarak tanımlanan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi olma yetkisine sahip olan Radyosyon Onkolojisi Kliniğinde incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz, klinikte başarılı çalışmaların yürütüldüğünü belirtti.

Ayrıca hali hazır da kanser tedavisinde kullanılmakta olan Linac Cihazının son teknoloji cihaz ile değiştirileceği müjdesini veren İl Sağlık Müdürümüz, hassas radyoterapi avantajı sağlayan cihazın kanser hastalarının tedavisine yönelik yeni bir imkan sağlayacağı ve hasta sevklerinin daha da azalacağını belirterek, yeni linac cihazının aydın ilimiz ve çevre illerdeki hastalarımızın şifasına vesile olması temennisinde bulundu. Sağlık personelimiz ile de sohbet eden İl Sağlık Müdürümüz, göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve kolaylıklar diledi" ifadeleri yer aldı.