Tarih: 31.07.2024 10:04

Müdür Başyiğit’ten BİLSEM yaz okulu öğrencilerine katılım sertifikası

Facebook Twitter Linked-in

Kütahya BİLSEM yaz okulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, öğrencilerle sohbet etti ve kendilerine yaz okulu katılım sertifikalarını takdim etti.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bilgilendirmesi yapılan ve 2 - 12. sınıflardaki tüm öğrencilerin başvurabildiği "BİLSEM Yaz Okulu" etkinlikleri devam ediyor. İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü Orhan Şaybak, BİLSEM Yaz Okulu’na ziyarette bulundu. Yaz okulu hakkında bilgi alan Müdür Başyiğit, öğrencilerle sohbet etti ve kendilerine yaz okulu katılım sertifikalarını takdim etti.

“BİLSEM destekleme ve yetiştirme kursları yaz okulu programı”
Tüm öğrencilerin bilim ve sanat merkezlerinin imkanlarından yararlanmasını sağlamak ve gelişimlerini bir bütün olarak desteklemek amacıyla 2022 yılı yaz döneminden itibaren bilim ve sanat merkezleri destekleme ve yetiştirme kursları yaz okulu programı uygulanmakta. Bu program çerçevesinde 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrenciler, bilim ve sanat alanlarında seçtikleri atölyelerde BİLSEM öğretmenlerinden eğitim almaktadır. BİLSEM yaz okulu programları ile öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda potansiyellerini en üst düzeyde ortaya koymaları ve yaz dönemini en verimli şekilde değerlendirmeleri hedefleniyor.
Kütahya Bilim ve Sanat Merkezi’nde açılan yaz okulunda Dijital Tasarım ve İnovasyon, Robotik Kodlama, Resim ve Matematik Uygulamaları gibi birbirinden farklı atölyelerde öğrenciler etkinliklere katılıyor.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB