MUAYTHAİ ÜNİVERSİTELER ŞAMPİYONU

MUAYTHAİ ÜNİVERSİTELER ŞAMPİYONU

23-28 Şubat 2020 tarihleri arasında Kuşadası'nda yapılan Muaythai Üniversiteler Türkiye Şampiyonası’nda Erciyes Üniversitesi sporcuları ilk sıraları kimselere vermediler.

Kuşadası’nda yapılan Muay Thai Üniversiteler Türkiye Şampiyonası’nda ilimiz temsilcilerinin aldığı başarılı sonuçlar yüzleri güldürdü. 23-28 Şubat tarihleri arasında yapılan şampiyona da Erciyes Üniversitesi’nden şampiyonaya katılan sporculardan, A Class da Fatih Değer birinci, B Division da Ahmet Yangel birinci, Deniz Demir, Bekir Karadayı, Aybüke Çelik, Semiha Yörük, Emre Batuhan Yılmaz, Mehmet Tecir, Adem Dirik, Turgut Kocakaya ikinci, Tuğberk Bozkurt, Esra Ergül üçüncü oldular.

Yapılan şampiyonada elde edilen başarılı sonuçlar sonrasında üniversite genel klasmanda ve A Class da şampiyon olurken, ayrıca ‘En Teknik Üniversite’ de seçildi. Bayanlarda ve B Division da üçüncülük kupası aldı. Toplamda 5 kupa ve 12 madalya ile büyük bir başarı elde eden sporcuları kutlayan Muaythai Federasyonu İl Temsilcisi Fatih Kağan Ulu, açıklamasında şöyle dedi: “Kayseri olarak üzerimize düşeni yaptık. Özellikle takımın lideri ve antrenörü Hakan Büyükçekiç hocamıza çok teşekkür ederim. Sporcularımızı, antrenörlerimiz Göksel Cingöz, Yaşar Cuma Kılıç, Yücel Haspolat, Menderes Koyuncu, Şakir Kaymaz, Menderes Koyuncu, Yaşar Kurt, Bilal Atilla kardeşlerimi, kulüplerimizi ve şehrimizin en köklü eğitim kurumu Erciyes Üniversitemizi tebrik ediyorum” dedi.