Tarih: 12.08.2024 14:20

MSKÜ’de Proje Ofisleri tanışma toplantısı düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatörlüğü önderliğinde Muğla Proje Ofisleri Rektörlük binasında tanışmak için bir araya geldi.
Toplantıya Muğla ili proje ekiplerinden Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Muğla Yatırım Destek Ofisi, Menteşe Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Belediyeye bağlı Muğla Planlama Ajansı, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ve Muğla Valiliği katılım gösterdi.
MSKÜ Rektör Yardımcısı İnova Muğla TTO A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Deniz Ülgen’in de bulunduğu toplantıda, TTO Koordinatörü Prof. Dr. Ertan Ercan buluşmanın toplumsal katkı yönüne dikkat çekti.
Katılımcılar, fikir alışverişinde bulunarak iş birliğinin daha da geliştirilmesi için çeşitli önerilerde bulundu. Muğla’nın sürdürülebilir kalkınması için iş birliği yapılması gerektiği konuşulan toplantıda projelerin birlikte yapılacak çalışmalarla hayata geçirilmesi konusunda mutabakata varıldı.
Muğla’daki tüm proje ofislerinin birlikte çalışarak, Üniversite-kent iş birliği içinde Avrupa Birliği projeleriyle ilin tanıtım ve gelişmesini sağlamak amaçlanıyor.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB