MSK, kombine bilet satışlarına başladı

1.08.2024 11:41:14

MSK, kombine bilet satışlarına başladı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK), 2024-2025 sezonu için kombine satışlarını başlattı.
Türkiye Sigorta Basketbol Ligi play-off final serisinde uzun ve zorlu bir mücadelenin ardından şampiyon olarak 10 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, yeni sezonda Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynayacağı tüm iç saha karşılaşmalarında, maç coşkusunu beraber paylaşmak ve bu heyecana basketbolseverleri de ortak etmek amacıyla taraftarın desteğini bekliyor. Bu kapsamda MSK, 2024-2025 sezonu için kombine satışlarına başladı.

Taraftarlar, QR kod ile müsabakalara giriş yapabilecek
Taraftarlar kendilerine ayrılan bölümlerde rahat ve sıra beklemeden karşılaşmaları izleyebileceği ve seyir keyfinin tadını çıkartabileceği kombine biletlerine, Mobilet uygulamasından veya web adresi üzerinden erişim sağlayabilecek. Mobilet’te oluşturacakları hesaplar üzerinden üyeliklerini ve koltuklarını görüntüleyebilecek kombine sahipleri için fiziksel bir kombine kartı üretilmeyecek. Taraftarlar, cep telefonunu kullanarak uygulama üzerinden oluşturacakları QR kod ile müsabakalara giriş yapabilecek.