Tarih: 22.08.2024 12:43

Motosiklet tutkunları kask kullanımına dikkat çekti

Facebook Twitter Linked-in

Mersin’in Erdemli ilçesinde motosiklet tutkunları dernek çatısı altında bir araya gelerek kask kullanımına dikkat çekti.
Yeni kurulan Erdemli Motosiklet Kulübü’nün ilk faaliyeti kask farkındalığı oluşturmak oldu. Motosiklet tutkunları bir araya geldikleri ilçemin önde gelenlerden ‘kask’ ile ilgili sosyal mesaj aldı. Bu kapsamda Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, kaymakamlık binası önünde motosiklete bindi, elinde kaskla sosyal mesaj verdi.
Kaymakam Tetikoğlu, “ Motosiklet kullanıcıları için kask hayati önem taşıyor. Kask takılmaması ölüme sebebiyet veren unsurlardan biri. Hava sıcak deyip kask takmamazlık yapmayalım. Kurallar bizim için vardır. Gerimizde acılı bir anne, acılı bir eş ve evlat bırakmayalım. Taktığımız kaskın bizi hayata bağladığını unutmayalım” dedi.
Erdemli Motosiklet Kulübü Başkanı Bayram Ünal ise “Amacımız motosiklet sürücülerini daha da güvenli bir sürüş için bilgilendirmek. Onları doğru yönlendirmek, kask farkındalığı oluşturmak istiyoruz. Trafik kurallarına harfiyen uyulmasını istiyoruz” diye konuştu.
Motosiklet tutkunları yürüttükleri çalışma kapsamında emniyet müdürlüğünü de ziyaret etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB