Erzurum'un Yakutiye ilçesindeki Sanayi sitesinde bulunan bir mobilya fabrikasında, bugün öğle saatlerinde yaşanan patlamanın ardından büyük bir yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla alevler güçlükle kontrol altına alınabildi.
Yangında, işyerinde bulunan bir kişi hayatını kaybetti. Olayda 7 kişi yaralandı ve yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.
İtfaiye ekipleri, zorlu şartlar altında binaya girerek mahsur kalan 2 yaralıyı kurtardı. Ekipler, işyerinin camını bir kepçe yardımıyla kırarak içeriye ulaştı ve 112 sağlık ekipleriyle koordineli bir şekilde yaralıları dışarı çıkarmayı başardı.
Kurtarılan tüm yaralılar, olay yerinde hazır bekleyen ambulanslara taşındı ve Erzurum Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.