Çaykur Rizespor’un orta saha oyuncusu Mithat Pala, lige istedikleri gibi başlayamadıklarını ancak son haftalarda bir çıkış yakaladıklarını belirtti. Pala, "Lige İlhan Hoca ile başlamıştık, sonrasında Recep Hoca ile devam eden bir periyot vardı. Sezon geneline baktığımızda bize yakışan oyunu yansıtamadığımızı düşünüyorum ama bunu son haftalarla birlikte biraz daha kırdığımızı da düşünüyorum. Kalan haftalarda galibiyet serimizi sürdürüp, kadro kalitemizin hak ettiği yukarılara tırmanmak istiyoruz" dedi.
Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacak olan Çaykur Rizespor'un hazırlıklarına değinen Pala, maçın önemine vurgu yaptı. "Kasımpaşa maçı bizim için çok önemli bir maç. Puan tablosunda şu anda rakibimiz gözüküyor. İlk maçta Rize’de talihsiz bir mağlubiyet yaşamıştık. Orada kazanacağımız maçla birlikte 2’li averajı da almak istiyoruz. Aslında bizim hedefimiz yukarılar. Kesinlikle alt sıralarla işimiz olmayacağını biliyoruz" ifadelerini kullandı.
Mithat Pala, takım olarak çok iyi hazırlandıklarını ve rakibin son Fenerbahçe maçını analiz ettiklerini söyledi. Oyuncu, galibiyet inancını şu sözlerle dile getirdi: "Biz eğer kendi kimliğimizi ve karakterimizi sahaya yansıtırsak çok kaliteli olduğumuz için 3 puanı alacağımızı düşünüyorum."