MİMDER Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a Malatya’daki yerinde dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bir rapor sundu.
Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, Yüzyılın Konut Projesi kapsamında Malatya’da bulunan Bakan Kurum’a, yerinde dönüşüm sürecinde yaşanan sıkıntıları detaylı bir şekilde aktardı.
Geçtiğimiz ay Antalya’da İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) tarafından düzenlenen 7. İnşaat Sektör Çalıştayı'nın raporunu da Bakan Kurum'a takdim eden Bülbüloğlu, Bakan’ın gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.
Başkan Bülbüloğlu, Malatya’da başta yerinde dönüşüm süreci olmak üzere, sektörel sorunların çözümünde destek istedi ve bu konuda iş birliğine her zaman hazır olduklarını vurguladı.