MİLLETVEKİLİ YILDIZ’DAN 23 NİSAN MESAJI

MİLLETVEKİLİ YILDIZ’DAN 23 NİSAN MESAJI

Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yıldız mesajında şu görüşlere yer verdi; “TBMM 100 YAŞINDA.  23 Nisan 1920’de, “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” iradesiyle kurulan Meclisimiz, tam bağımsızlık konusundaki azim ve kararlığımızı tüm dünyaya ilan etmenin yanında ilk defa çocuklara armağan edilen bir bayram olmasıyla da haklı bir onur ve coşkuyu yaşıyoruz bugün.

Bu günün çocuklarımıza armağan edilmesi, onlara olan güveni gösterir. Ülkemizin geleceğinin gençlerin üzerinden yükseleceğine, onların dinamizmi, aydınlık hedefleri, vizyon sahibi, ilkeli ve idealist duruşları ile ülkemizin yarınlarda da büyük hedeflerine ulaşacağına inancımız tamdır.

Biz çocuklarımıza güveniyoruz; bizim gençlerimizden beklentilerimiz çok büyük. İnanıyorum ki onlar da, kendilerine sunulan imkânları iyi değerlendirecek, tarihlerinden aldıkları özgüvenle büyük başarılara imza atacaklardır.

Bu duygularla, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Bu vesile ile ‘23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’nı en kalbi duygularımla kutluyor Ülkemizin ve Dünyanın bütün çocuklarına huzur sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Selam saygı ve muhabbetlerimizle”